Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Rat' Driessen is 'trots' op lied; Van der Sar zag feit staan in De Telegraaf

Laatste update:

"Kijk, we volgen Ten Hag gewoon. Ik heb geen hekel aan hem. Waarom zou ik een hekel aan hem hebben?", begint Driessen, die toegeeft dat hij momenteel onderwerp van gesprek is, ook bij andere media. Dat De Telegraaf Ten Hag steeds aanduidt als 'de Tukker' schiet bij veel mensen in het verkeerde keelgat, aangezien de krant op deze wijze een bepaald beeld wil schetsen van Ten Hag.

"Wat is dat voor gelul, man? Bij Van Bommel zeg ik ook 'de Limburger'. Ik kan moeilijk dertig keer in mijn verhaal 'Van Bommel' zetten. Dan zeg ik 'de Limburger' of 'de sympathieke spelverdeler van weleer'", aldus Driessen, die tijdens het duel met Sparta Rotterdam op een negatieve wijze werd 'toegezongen' door Ajax-supporters. De journalist noemt het liedje, waarin hij 'rat' wordt genoemd, 'huisvlijt'.

"Twee coupletjes, ongelooflijk. Het maakt me trots. Dat hebben ze goed gedaan, die jongens. Ik was benieuwd of Donny van de Beek, die in het uitvak stond, ook aan het meezingen was. Nee, ik denk het niet", lacht Driessen. Ten Hag is door de berichtgeving van De Telegraaf maandag niet op het Voetballer van het Jaar Gala, dat mede is georganiseerd door de krant.

Edwin van der Sar begrijpt waarom Ten Hag verstek laat gaan. "Ik begrijp goed zijn keuze. Niemand wordt verplicht hier te zijn. Voor mij was het geen reden om niet te komen", zegt de algemeen directeur van Ajax maandag tegenover FOX Sports. "Volgens mij stond er vanochtend al een feitje (in de krant, red.). Het lijkt wel dat het een beetje om gaat slaan", grapt Van der Sar.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties