Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Razvan Marin 'een koopje': 'Twaalf miljoen euro is zeker niet te veel'

Laatste update:

Volgens de krant heeft Ajax een mondeling akkoord met de speler, die ook in de belangstelling van meerdere clubs staat, waaronder AS Roma. Ajax heeft echter de beste kaarten voor zijn komst, omdat hij de kwartfinalist van de Champions League ziet als een mooie tussenstap. "Als je het vergelijkt met de transfersommen die wereldwijd worden betaald, is twaalf miljoen euro zeker niet te veel", reageert De Mos. "Het is een heel goede prijs."

De Mos zag Marin regelmatig in actie en weet wel waarom de Amsterdammers de portemonnee trekken. "Een echte Ajax-speler, technisch vaardig met inzicht, een goede pass en creativiteit. Ik snap de keuze van Ajax heel goed, want opbouwend en in aanvallend opzicht is hij echt een goede speler, een jongen naar mijn hart, die ook nog eens scorend vermogen heeft", aldus de voormalig Ajax-trainer.

Naar verwachting wordt Marin na de interland tussen Roemenië en Faeröer medisch gekeurd bij Ajax. De Roemeens Voetballer van het Jaar 2018 zag oud-international Gheorge Hagi altjid als zijn idool. "Ik heb veel van hem geleerd toen ik bij Viitorul Constanta speelde", zei hij eerder in Het Laatste Nieuws. "Hij is de beste Roemeense voetballer ooit. Sommige mensen hebben niet de kans om hem te ontmoeten, ik groeide op met mister Hagi. Hij was er elke dag, gaf me advies, geloofde in mij en doet dat nu nog. Als ik de kans krijg met hem te praten, dan doe ik dat. Mister Hagi vergeleek me met Xavi."

Razvan Marin is een koopje voor Ajax

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
1
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
27
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties