Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real-aanvaller kan na jaarwisseling speelminuten maken in Barcelona'

Laatste update:

Cadena COPE claimt dat Espanyol zich bij Real gemeld heeft met het verzoek om Jesé in de tweede seizoenshelft te huren. De aanvaller kan bij de tweede club in Barcelona speelminuten maken en zo wedstrijdritme en ervaring opdoen. Jesé maakte aan het begin van deze maand zijn rentree bij Real en deed mee in de bekerwedstrijd tegen Cornellà, waarin hij ook scoorde, de Champions League-wedstrijd tegen Ludogorets Razgrad en tijdens de halve finale op het WK voor clubteams tegen Cruz Azul.

De 21-jarige Jesé staat al geruime tijd bekend als een groot talent en brak vorig seizoen definitief door in het eerste elftal van Real. In maart ging het mis in de Champions League-wedstrijd tegen Schalke 04, waarin Jesé al vroeg zijn kruisband scheurde. Na een maandenlange revalidatie is hij inmiddels dus weer fit, maar door de moordende concurrentie in de voorhoede van Real lijkt een basisplaats er niet in te zitten.

Real Madrid moet Jesé Rodríguez verhuren

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
8
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties