Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real alvast bezig met 2024: 'Mogelijke opvolger Ancelotti gespot in Engeland'

Laatste update:

De Koninklijke is al even bezig aan een verjonging van de selectie, daar succesvolle krachten uit het recente verleden richting het einde van hun carrière gaan. De clubleiding van Real ziet komende zomer als het geschikte moment om ook een jonge en innovatieve oefenmeester aan te stellen.

Meer: Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op | Ancelotti kopieert iconische foto en doet dansje op titelfeest Real Madrid

Ancelotti loopt namelijk uit zijn contract. De 64-jarige succescoach wordt in Brazilië, Spanje en Italië hevig gelinkt aan het bondscoachschap bij de Gele Kanaries. Fernando Diniz is momenteel interim-bondscoach bij de Brazilianen, maar zijn contract loopt eind mei af. Het dienstverband van Ancelotti in Madrid stopt een maand later, waardoor de weg openligt.

De Zerbi moet Ancelotti doen vergeten bij Real, dat inmiddels al contact zou hebben opgenomen met de oefenmeester en zijn management (Excellence Sport). Real-voorzitter Florentino Pérez is gecharmeerd van het attractieve en verzorgde voetbal dat De Zerbi heeft laten zien bij Brighton en Shakhtar Donetsk.

Daarnaast is Pérez van mening dat De Zerbi heeft laten zien dat hij goed kan omgaan met de nieuwe generatie voetballers. Real heeft met Arda Güler (18), Jude Bellingham (20), Eduardo Camavinga (21), Rodrygo (22) en Vinícius Júnior (23) een vijftal aan jonge sterren in huis, die het mondiale voetbal het komende decennium moeten domineren.

Het zal niet makkelijk worden voor Real om De Zerbi los te weken bij Brighton, daar hij na dit seizoen nog voor twee jaar vastligt. The Seagulls wisten in september 2022 al behoorlijk te verdienen aan een manager, toen Graham Potter en zijn staf voor zo'n 25 miljoen euro werden overgenomen door Chelsea.

Momenteel staat De Zerbi met Brighton op de achtste plaats in de Premier League, met slechts twee punten minder dan nummer zes Manchester United. In de Europa League staat de Engelse middenmoter op de tweede plaats in Groep B met zeven punten. Koploper Olympique Marseille pakte een punt meer, terwijl AEK Athene en hekkensluiter Ajax het beduidend minder doen. De Amsterdammers werden tot tweemaal toe met 2-0 verslagen door Brighton.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
187
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties