Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real baalt na verlies tegen promovendus: 'Iedereen is bezorgd'

Laatste update:

"Er zullen betere tijden en betere wedstrijden komen. Ook de andere teams gaan punten verliezen", zegt de trainer van de Koninklijke tegenover verschillende media. "We hebben onverwachts drie punten verloren, maar we willen nog steeds LaLiga winnen. Ik kan me niet vinden in de constatering dat we slecht hebben gespeeld. Alle spelers deden hun best."

Altijd behulpzaam die Cristiano Ronaldo: hier aait hij een tegenstander over de bol 😆😝

Geplaatst door voetbalzone op zondag 29 oktober 2017

"Ik baal ook namens de spelers, want het waren details waardoor we verloren. We gaan nu naar huis, rusten, en ons klaarstomen voor woensdag (duel met Tottenham Hotspur in de Champions League, red.). De spelers zijn nog steeds gemotiveerd voor LaLiga", verzekert Zidane. Net als zijn trainer realiseert Casemiro zich dat het gat met de andere titelkandidaten groter is geworden.

"Iedereen is bezorgd. Vaak speelden we gelijk, maar creëerden we veel kansen. Vandaag niet", aldus de Braziliaan, die niet als excuus wil aandragen dat Girona met een buitenspeldoelpunt op 2-1 kwam: "Nu zijn er geen excuses. Ze hebben twee keer gescoord, dat is voetbal. We creëerden niet genoeg vandaag. Complimenten aan Girona, zij speelden erg goed."

-
Een terechte nederlaag voor Real Madrid?

Meer nieuws

Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
2
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
6
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
7
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
13
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties