Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real bereikt kwartfinales na pikante avond in Manchester

Laatste update:

Wereldwijd werd reikhalzend uitgezien naar de kraker op Old Trafford, maar voor rust viel het spel enigszins tegen. Dat kwam vooral door de sterke defensies aan beide kanten. Gonzalo Higuaín speelde zich na ruim tien minuten voorbij twee man en probeerde geplaatst te schieten, maar zijn poging ging naast. Even later deed Robin van Persie een poging, maar hij raakte de bal niet goed nadat jubilaris Ryan Giggs (hij speelde zijn duizendste wedstrijd) hem de bal prachtig gaf met buitenkant voet. Het waren de enige twee kansen in een vrij tam eerste kwartier.

De beste kans voor rust kwam op naam van United. Nemanja Vidic kopte een hoekschop vanaf rechts hard op de paal en in de rebound tikte Danny Welbeck de bal tussen Diego López' benen. Het tempo ging daarna omhoog en dat kwam de avond ten goede. Tot goals leidde het helaas niet: al wat de fans nog zagen was een krachteloze kopbal van Sami Khedira en reddingen van López op pogingen van Van Persie en, in de rebound, Welbeck. Het enige voorname voor rust was nog de aftocht van Ángel Di María, die zich geblesseerd liet aflossen door Kaká.

Vroeg in de tweede helft was het al raak en ontbrandde de wedstrijd. United zette bij een aanval fel druk en Nani ontfutselde de bal bij de achterlijn, na een mislukt schot van Van Persie. Hij zette voor richting het midden, waar de bal via Ramos in het doel verdween. Real moest toen wel alle schroom van zich afgooien en de jacht op twee doelpunten openen. Het werd daarbij geholpen door scheidsrechter Cüneyt Çakir, die Nani zeer zwaar strafte met rood toen hij met een hoog geheven been inkwam op Álvaro Arbeloa.

Het ondertal van Real Madrid deed hard zijn best de 1-1 te maken en slaagde daar ook in via Modric, die snel na Nani's rode kaart was ingevallen en de bal kiezelhard via de rechterpaal binnen vuurde. Amper bekomen van de schrik verergerde het leed voor United al. Higuaín mikte hard richting de tweede paal en daar zette Ronaldo de voet er tegenaan: de Portugese ster zette Real in een zetel, maar juichte uit respect voor de Engelse fans niet. United drong vervolgens nog ontzettend aan, maar López gaf zich niet gewonnen op een kopbal van Carrick, een inzet van Van Persie en een ultieme kopbal van Vidic. Vlak voor tijd raakte Kaká nog de paal en viel de derde goal net niet voor de Madrilenen. Real mag blijven hopen op La Décima, de tiende Europese hoofdprijs.

-
De rode kaart voor Nani had nooit gegeven mogen worden door Cüneyt Çakir

Meer nieuws

Het AD weet waarom Pascal Jansen en Frank de Boer geen opties voor Ajax waren
0
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
11
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
24
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
93
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties