Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real betaalt acht jaar na dato achttien miljoen euro voor oude bekende'

Laatste update:

Sarabia werd in 2004 aan de jeugdopleiding van Real Madrid toegevoegd en maakte uiteindelijk in december 2010 zijn officiële debuut in de hoofdmacht. Hij maakte als vervanger van Cristiano Ronaldo zijn opwachting in het Champions League-duel met Auxerre (4-0). Tot meer wedstrijden kwam hij niet: Getafe betaalde een half jaar later drie miljoen euro aan de streekgenoot, die de terugkoopoptie nooit lichtte.

Na vijf seizoenen Getafe is Sarabia inmiddels bezig aan zijn derde seizoen in het tenue van Sevilla, waar hij mogelijk aan het beste jaar uit zijn loopbaan bezig is. In 27 officiële duels was de Spanjaard goed voor liefst 15 doelpunten en 8 assists en is hij nadrukkelijk bij bondscoach Luis Enrique in beeld. Sevilla maakt zich enigszins zorgen over de toenemende interesse in Sarabia, die een transferclausule van slechts achttien miljoen euro heeft.

Volgens de laatste berichten uit Spanje overweegt Real Madrid serieus om in de zomer de transferclausule van Sarabia te lichten en voelt hij zelf ook veel voor een rentree bij los Merengues. De Madrileense topclub houdt rekening met een zomerse transfer van Isco en weet dat Luka Modric nog altijd door Internazionale wordt begeerd. De Kroaat voelt zelf weinig voor een nieuw contract met Real Madrid, dat achter de schermen overigens druk bezig is om de komst van Brahim Diaz van Manchester City te bewerkstelligen.

Pablo Sarabia zou een goede versterking voor Real Madrid zijn

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
13
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
3
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
4
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
12
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
27
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties