Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real betaalt 31,5 miljoen euro en heeft eerste topaankoop binnen

Laatste update:

De deal komt niet bepaald uit de lucht vallen, want Danilo werd al weken gelinkt aan een transfer naar Santiago Bernabéu. Sportkrant Marca maakte begin maart al gewag van de transfer, maar meldde toen dat Real twintig miljoen voor de vleugelverdediger zou betalen. Porto zou aanvankelijk veertig miljoen hebben gevraagd, ook al stond er in het contract van Danilo een gelimiteerde transfersom van vijftig miljoen. Porto maakt middels een officieel statement echter bekend dat er 31,5 miljoen voor de zestienvoudig international wordt betaald.

Danilo, die in Oporto nog tot medio 2016 onder contract stond, werd ook genoemd bij clubs als Liverpool, Manchester United, Juventus, Bayern München en Barcelona. Bij Real moet hij de concurrentie waarschijnlijk aangaan met Daniel Carvajal, want de 32-jarige Álvaro Arbeloa lijkt te gaan vertrekken bij het team van Carlo Ancelotti. Dani, zoals Danilo ook wel wordt genoemd, neemt zodoende na drieënhalf jaar afscheid van Porto.

Hij begon zijn carrière bij América in zijn vaderland en kwam via Santos bij Porto terecht. De werkgever van onder anderen Bruno Martins Indi betaalde dertien miljoen euro voor de komst van Danilo en troefde daarmee onder meer rivaal Benfica af. Hij speelde tot dusver 85 wedstrijden in de Portugese Liga NOS en werd met Porto tweemaal landskampioen. Danilo maakte in september 2011 zijn debuut in de nationale ploeg en lijkt Daniel Alves inmiddels te zijn voorbijgestreefd als de vaste rechtsback van de Seleção.

'Real Madrid kan Danilo goed gebruiken'

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
18
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
5
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties