Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real boekt recordzege, Liverpool komt net tekort

Laatste update:

Real Madrid - Ludogorets 4-0
Er was eigenlijk maar twintig minuten sprake van een echte wedstrijd in het Santiago Bernabéu. Marcelinho keerde in de doelmond met zijn hand een ferme kopbal van Raphaël Varane en mocht inrukken. Ronaldo benutte het buitenkansje vanaf elf meter; 1-0. Tot aan de openinsgoal was de krachtmeting redelijk in evenwicht, met mogelijkheden voor Isco, Ronaldo en Virgil Misidjan. Real Madrid maakte gretig gebruik van de overtalsituatie. Toni Kroos raakte de paal, Fábio Coentrao en Bale probeerden eveneens de voordelige marge te verdubbelen en zes minuten voor rust viel de logische 2-0. Kroos gaf voor en Bale kopte het leer binnen: 2-0.

Na de onderbreking zocht Real Madrid naar meer doelpunten. Isco, Bale en Javier Hernández waren echter niet gelukkig in de afwerking. Tussendoor mochten Marcelo en Jesé Rodriguez hun opwachting maken van Ancelotti. Ludogorets beet van zich af en zette Keylor Navas zo nu en dan aan het werk. De doelman was echter attent en keepte een perfecte wedstrijd. Twintig minuten voor tijd kopte Arbeloa de bal op de lat, maar luttele minuten later pikte hij alsnog zijn doelpunt mee, na een doelpoging van Varane: 3-0. Álvaro Medrán tekende voor het slotakkoord. De van richting veranderde inzet van de invaller betekende de 4-0 in het Santiago Bernabéu. Real verspeelde niet één punt in de groepsfase.

Liverpool - FC Basel 1-1
De ploeg van Rodgers controleerde de wedstrijd in de beginfase, maar een fout in de defensie resulteerde bijna in de 0-1 voor de bezoekers. Martin Skrtel verspeelde de bal aan Luca Zuffi, die Shkelzen Gashi niet over het hoofd zag. De middenvelder slaagde er echter niet om de bal achter Simon Mignolet te krijgen. In de 25e minuut was het wel raak. Na een combinatie met Zuffi schoot Fabian Frei de bal laag achter Mignolet: 0-1. Liverpool maakte in de eerste 45 minuten een matige indruk en mocht zich gelukkig prijzen met een minimale achterstand. Dejan Lovren blokkeerde tijdig een inzet van Frei en een goal van Gashi werd wegens buitenspel afgekeurd.

Lazar Markovic en Alberto Moreno maakten na rust hun opwachting en met het tweetal in de gelederen maakte Liverpool een betere indruk. Het balbezit van the Reds vertaalde zich echter niet in kansen. Het was zelfs Taulant Xhaka die bijna de 0-2 voor de bezoekers liet aantekenen. Eén minuut later kreeg Markovic een discutabele rode kaart van Björn Kuipers, voor het zwaaien van zijn arm richting Behrang Safari. Met tien man op het veld leek Liverpool niet opgewassen tegen het compacte spel van FC Basel, maar een majestueuze vrije trap van Steven Gerrard bracht de thuisploeg negen minuten voor tijd alsnog op gelijke hoogte: 1-1. Tot meer was Liverpool echter niet in staat en dus gaat men verder in de Europa League.

-
Wint Real Madrid ook dit seizoen de Champions League?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties