Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real, Chelsea, United en PSG horen vraagprijs van 80 tot 100 miljoen euro'

Laatste update:

Tchouaméni wordt de laatste tijd vanuit Spanje nadrukkelijk gelinkt aan Real Madrid. De Koninklijke zou de zevenvoudig Frans international als de 'ideale kandidaat' zien voor de opvolging van Casemiro, die overigens 'pas' 29 is. Tchouaméni bevindt zich al een jaar op de radar bij Real Madrid en nu zou Juni Calafat - hoofd scouting bij de Spaanse grootmacht - naar Monaco zijn afgereisd om met zijn entourage over een mogelijke transfer te praten.

Real Madrid zal echter wel behoorlijk diep in de buidel moeten tasten om Tchouaméni over te nemen van Monaco. De Monegasken troefden twee jaar geleden onder meer Chelsea en Manchester United - die nog altijd geïnteresseerd zijn - af door de defensieve middenvelder voor achttien miljoen euro weg te halen bij Girondins de Bordeaux. Na twee jaar - waarin Tchouaméni 76 wedstrijden voor Monaco speelde - lijkt een volgende stap aanstaande, daar met name Real Madrid concreet geïnteresseerd is.

In een eerder stadium werd ook PSG genoemd als gegadigde, al geniet in Parijs de transfervrije komst van Paul Pogba prioriteit boven Tchouaméni. Een jaar geleden vroeg Monaco nog zestig miljoen euro, maar de vraagprijs is inmiddels gestegen tot tachtig tot honderd miljoen euro. Monaco heeft hoe dan ook geen haast met het verkopen van de begeerde middenvelder. "Als we bij de grote clubs willen horen, moeten we hem niet verkopen", zei Paul Mitchell, sportief directeur van Monaco, in december. "Alles is duur in Monte Carlo. Laten we zeggen dat hij net zo duur is als het Grand Casino van Monaco."

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties