Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real en Atlético mogen twee windows niet handelen

Laatste update:

Net zoals de FIFA eerder ontdekte bij Barcelona, kwam voor de mondiale bond aan het licht dat Real Madrid en Atlético niet volgens de regels te werk gingen bij het rekruteren van minderjarige voetballers. Real kreeg in januari 2016 reeds een boete van 330.000 euro en toen was het oordeel dat de Koninklijke pas in de zomer van 2017 weer zou mogen handelen. De club ging echter in beroep tegen de straf.

Atlético kreeg in diezelfde periode een geldstraf van liefst 820.000 euro en kreeg eveneens een schorsing aan de broek van twee transferwindows, maar ook los Colchoneros tekenden beroep aan in Spanje. Het beroep van beide clubs heeft echter niets uitgehaald en heeft de straf slechts vertraagd. In januari 2017 en de zomer van 2017 mogen de stadsgenoten geen nieuwe spelers kopen die meteen geregistreerd worden.

Het verbod betekent niet dat Real en Atlético daadwerkelijk niemand binnen zullen halen. Toen Barcelona de straf kreeg opgelegd hield het zich in januari 2015 gedeisd, maar in de zomer die volgde trok men wel gewoon Arda Turan en Aleix Vidal aan. De twee aankopen werden niet officieel geregistreerd en mochten pas vanaf januari 2016 in actie komen. Mogelijk zullen de Madrileense clubs ook zo te werk gaan.

Denk je dat Real Madrid en Atlético Madrid sportief gezien in de problemen komen door deze straf?

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties