Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real gaat strijd aan met Tottenham en meldt zich met 45 miljoen'

Laatste update:

In Colombia wordt door Caracol TV en Blu Radio inmiddels gemeld dat Real Madrid zich ook definitief in de strijd om Sánchez gaat mengen. Na eerder geruchten over een mogelijk bod van de Koninklijke, zou de Champions League-winnaar zich inmiddels met 45 miljoen euro in de Johan Cruijf ArenA hebben gemeld.

Die 45 miljoen is nog niet het bedrag dat directeur spelerszaken Marc Overmars in gedachten heeft, aangezien hij 50 miljoen zou willen zien voor de Colombiaan. Het ligt echter wel dichter bij het streefbedrag dan het bod van veertig miljoen dat Tottenham tot nu toe heeft uitgebracht en met de financiële mogelijkheden van Real lijkt de kans groot dat de partijen tot een overeenkomst kunnen komen.

Als Sánchez inderdaad voor vijftig miljoen euro weggaat, boekt Ajax een flinke winst. De stopper werd vorig jaar voor vijf miljoen opgehaald bij Atlético Nacional en ligt nog vast tot medio 2021. Zinédine Zidane heeft in het Santiago Bernabéu naar verluidt een rol van backup voor de blessuregevoelige Raphaël Varane voor Sánchez in gedachten.

Denk jij dat de kans groter is dat Davinson Sánchez naar Real Madrid gaat dan naar Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
30
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties