Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real hoopt te kunnen profiteren van verslechterde relatie bij Liverpool'

Laatste update:

AS wist vorige week al te melden dat de verstandhouding tussen de twee dit seizoen te wensen overlaat en Téléfoot heeft die berichtgeving maandagavond onderschreven. Wat er zich precies heeft afgespeeld tussen Klopp en zijn sterspeler is niet bekend, maar het duo zou het niet meer zo goed met elkaar kunnen vinden als vorig seizoen.

Dat nieuws is ook bij Real Madrid aangekomen en de Koninklijke zou willen profiteren van de verslechterde band tussen Klopp en Salah. Volgens de twee bovengenoemde media, plus The Times, heeft de Spaanse grootmacht de Egyptenaar weer hoog op het verlanglijstje gezet, nadat het afgelopen zomer ook al meerdere malen in verband werd gebracht met de komst van de dribbelaar.

Real maakt een teleurstellend seizoen door en de verwachting is dat er aankomende zomer een aantal grote aankopen gedaan zullen worden. Eden Hazard wordt al langere tijd in verband gebracht met een verhuizing naar het Santiago Bernabéu en de komst van de Belg lijkt slechts een kwestie van tijd. Ook spelers als Neymar en Kylian Mbappé worden genoemd als mogelijke nieuwe versterkingen voor de ploeg van trainer Zinédine Zidane.

Denk jij dat Mohamed Salah volgend seizoen voor Real Madrid speelt?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties