Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real houdt vingers gekruist: sleutelspeler dreigt clash met Liverpool te missen

Laatste update:

Courtois moest zondag vlak voor de aftrap de strijd staken en werd onder de lat vervangen door Andriy Lunin. De Oekraïner kon niet voorkomen dat Real met een 1-0 nederlaag afdroop op Mallorca. Lunin verving Courtois de gehele maand oktober ook al, daar de Belg toen problemen had met zijn ischiaszenuw. Hoewel Real destijds geen enkel duel verloor, lijkt de afwezigheid van Courtois alsnog een flinke streep door de rekening.

De dertigjarige doelman pakt namelijk regelmatig punten voor de Koninklijke. Zo stopte Courtois dit seizoen al een cruciale strafschop in de halve finale van de Supercopa en belette hij Atlético Madrid meermaals het scoren in de gewonnen Copa del Rey-wedstrijd eind januari. De verwachting is dat de honderdvoudig Belgisch international in ieder geval het WK voor clubs mist. Op 8 februari speelt Real de halve finale daarvan tegen Al-Ahly, terwijl drie dagen later de eindstrijd op de planning staat.

De Madrilenen kampten voor Courtois' blessure al met een overvolle ziekenboeg. Carlo Ancelotti kon tegen Mallorca ook niet beschikken over Eder Militão, Karim Benzema, Ferland Mendy, Lucas Vázquez en Eden Hazard. Door de afwezigheid van Mendy moest Eduardo Camavinga zelfs noodgedwongen als linksback aantreden. De eerste wedstrijd tegen Liverpool in de achtste finale van de Champions League staat gepland voor 21 februari. Drie weken later speelt Real de return in het eigen Santiago Bernabéu.

UEFA Champions League
Liverpool
2 - 5
Real Madrid

Meer nieuws

Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
7
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
15
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
12
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties