Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real in aanloop naar Clásico voor het eerst onderuit

Laatste update:

De wedstrijd van zondagavond boeide van begin tot eind. Real (met Gareth Bale voor het eerst sinds bijna een maand terug in het elftal, maar met James Rodríguez nog op de bank) begon sterker en de eerste kans kwam op naam van Cristiano Ronaldo, maar Adil Rami maakte een goed blok. Even later raakte Nacho, die de geblesseerde Marcelo verving, de paal. Sevilla oogde even nerveus en Ramos zette Real na ruim twintig minuten spelen op een verdiende voorsprong. De verdediger deed dit met een prachtige treffer: Ramos kreeg de bal bij een hoekschop iets achter zich, maar scoorde met een geweldige omhaal tegen zijn oude werkgever.

De vreugde was groot bij Real, maar Ramos kwam bij zijn omhaal niet helemaal goed neer en blesseerde zich aan zijn schouder, waardoor hij zich tien minuten na zijn doelpunt moest laten vervangen door Raphaël Varane. Toen Ramos nog in het veld stond keerde Sergio Rico nog een schot van Bale en schoot Ciro Immobile aan de overkant maar net naast het doel van Kiko Casilla. Keylor Navas kreeg een wedstrijdje rust van Benítez. De coach baalde dat hij Ramos naar de kant moest halen en zag hoe de verdediging van Real het even zwaar kreeg. Grzegorz Krychowiak kopte nog net naast, maar vervolgens maakte Immobile alsnog de 1-1, door na een doorgeschoten corner uit een lastige hoek binnen te schieten. Casilla zag er bij deze hoekschop niet heel erg sterk uit.

Immobile kreeg kort voor rust ook nog een goede kans om Sevilla op voorsprong te zetten, maar nu werkte hij de bal naast, waardoor de ploegen in evenwicht aan de thee gingen. In de tweede helft was de eerste serieuze mogelijkheid voor Toni Kroos, maar het schot van de middenvelder ging net naast. Het antwoord van Sevilla kwam van Yevhen Konoplyanka, die ook maar net naast schoot, en een kwartier na deze kans leverde de Oekraïner de assist op de 2-1 van Ever Banega. Konoplyanka leverde uitstekend werk op de flank, waarna hij zijn ploeggenoot voor een leeg doel zette en Banega de bal alleen nog maar even binnen hoefde te tikken.

Benítez wist dat er wat moest veranderen en bracht Rodríguez in de ploeg voor de tegenvallende Isco. Ronaldo kreeg na de entree van de Colombiaan direct drie goede mogelijkheden, terwijl ook Bale nog gevaarlijk werd, maar de gelijkmaker viel niet en Varane haalde aan de overkant nog een bal van de doellijn. Er gebeurde dus van alles in Estadio Ramón Sánchez Pizjuan en Rico redde nog geweldig bij een inzet van Casemiro, voordat Fernando Llorente de wedstrijd een kwartier voor tijd besliste met een rake kopbal, die de 3-1 opleverde. Rodríguez maakte in blessuretijd nog wel de aansluitingstreffer, maar kort hierna werd er meteen afgefloten, waardoor Real zijn eerste nederlaag van dit seizoen leed en de Koninklijke met een achterstand van drie punten op Barcelona de Clásico in gaat.

-

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties