Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real krijgt ook altijd hulp, bij Willem II was dat zeker een penalty geweest'

Laatste update:

"De manier waarop de tweede goal van Karim Benzema deze week tegen Bayern München tot stand kwam, dat is toch niet normaal voor een halve finale van de Champions League? Zo'n fout, zo lucky. Real krijgt ook altijd hulp van de scheidsrechter. Waarom is die handsbal van Marcelo niet bestraft? Willem II had er zeker een penalty voor tegen gekregen", vertelt de spits, die nog regelmatig contact heeft met Dani Carvajal, aan het Brabants Dagblad.

Sol geeft wel aan dat de verdediging van Real zwakker wordt, maar denkt desondanks dat de Spanjaarden zoveel ervaring hebben dat zij weten hoe ze alles op de finale moeten zetten. Chirivella is echter van mening dat Liverpool in zo'n hoog tempo speelt dat het het Real heel moeilijk kan gaan maken. De 21-jarige middenvelder heeft een doorbraak bij the Reds nog niet uit het hoofd gezet: "Voor mijn ontwikkeling was nog een jaar Eredivisie de beste optie. Ik heb bij Willem II bijna alles gespeeld. Liverpool krijgt straks een andere voetballer terug, met veel meer persoonlijkheid."

Chirivella gaat ervan uit dat hij zich kan aanpassen als hij elke dag op het niveau van Liverpool traint en ook Sol heeft er vertrouwen in dat zijn collega getalenteerd genoeg is. Bij Real Madrid was dat voor hemzelf een ander verhaal: "Ik had er onder meer te maken met Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Mesut Özil en Xabi Alonso. Ik mocht alleen meetrainen als er aanvallers nodig waren. Twee weken wel en dan weer een tijdje niet is te weinig om mee te gaan met het niveau."

Wat verwacht jij van Real Madrid - Liverpool?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
2
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
66
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties