Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid alleen aan kop na zeperd buurman Atlético

Laatste update:

Zondagavond ging het al snel mis voor Atlético. Simeone gaf Koke, Arda Turan en Raúl Garcia rust en vanaf de kant zagen zij Osasuna al in de zesde minuut op voorsprong komen, dankzij een ingestudeerde corner. Bij de tweede paal werd Alejando Cujedo gevonden en hij schoot met een beheerste volley prachtig raak. Atlético moest daardoor in de achtervolging, maar Osasuna bleef de gevaarlijkste ploeg. De 2-0 kwam dan ook niet als een verrassing: met een hard schot van afstand liet Emiliano Armenteros Thibaut Courtois opnieuw kansloos.

Hierna leek Atlético eindelijk wakker te worden en Diego Costa zorgde voor het eerste moment van opwinding namens de bezoekers, maar de inzet van de spits ging een metertje naast het doel van Andrés Fernández. Mario Suárez kwam even later een paar centimeter tekort om een voorzet te kunnen binnenknikken en ontsnapte aan zijn tweede gele kaart, toen hij zijn elleboog in de nek van een tegenstander legde. Osasuna liet zich echter niet afleiden en kwam kort voor rust ook nog op 3-0, dankzij een rake kopbal van Roberto Torres. Kort hierna klonk het rustsignaal in Pamplona.

Simeone besloot om Suárez voor de tweede helft aan de kant te houden en bracht Koke binnen de lijnen, hopende dat hij het tij kon keren. Atlético vond echter maar geen weg door de defensie van Osasuna en Costa en David Villa kwamen nauwelijks in het stuk voor: pas in het laatste kwartier kregen de bezoekers nog een paar mogelijkheden, maar Fernández liet zich niet passeren. Atlético leed daardoor de derde nederlaag van dit seizoen en kan zich nu gaan voorbereiden op de stadsderby van volgende week, terwijl Real woensdag eerst nog in actie zal komen in de Champions League, tegen Schalke 04.

-
Atlético Madrid komt tekort om kampioen te kunnen worden

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
0
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
1
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
21
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
15
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
21
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties