Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid bevestigt onmiddellijk vertrek Zinédine Zidane

Laatste update:

Real spreekt in een officiële verklaring op de website zijn dank uit richting Zidane. "Het is aan ons om zijn beslissing te respecteren en onze waardering uit te spreken voor zijn professionaliteit en passie in al die jaren", aldus Real in een eerste reactie. "We moeten dankbaar zijn voor de manier waarop hij Real heeft vertegenwoordigd. Zidane is een legende van de club en de waardering gaat verder dan hoe hij is geweest als speler en trainer. Hij weet dat hij onderdeel is van de club en dat Real altijd zijn thuis zal zijn."

Zidane liet zaterdag, na de slotwedstrijd van het seizoen tegen Villarreal (2-1), al weten dat hij binnenkort de knoop over zijn toekomst zou doorhakken. "Nu is het zaak om even rustig te blijven en de komende dagen ga ik met de club in gesprek. En we spreken dan niet alleen over mij, maar ook over alles wat de club gaat doen met het oog op komend seizoen. We hebben als team alles gegeven op het veld en ik ben de eindverantwoordelijke", zei de Fransman.

Precies een week eerder maakte Zidane ook al de indruk dat hij het Real Madrid makkelijk zou maken als de club ervoor kiest om een andere hoofdtrainer aan te stellen. "Misschien denk je dat ik zal opstappen om verantwoordelijkheden uit de weg te gaan of dat ik wegga omdat de omstandigheden moeilijker zullen worden. Nooit, absoluut niet. Ik leef voor mijn werk, ik probeer het maximale te geven. Maar soms komt er een moment waarop... het tijd is om te veranderen. Dat het afgelopen is."

De kranten in Spanje speculeren al geruime tijd over de eventuele opvolger van Zidane. De clubloze Massimiliano Allegri leek de voornaamste kandidaat, maar gaat terugkeren bij Juventus als opvolger van Andrea Pirlo. Ook clublegende Raúl González, die uitstekend werk verricht bij Real Madrid Castilla, wordt al enkele weken genoemd als kanshebber. Zidane had overigens een contract tot medio 2022 in het Santiago Bernabéu.

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
5
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
8
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties