Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid blijft ook foutloos in officieel debuut van Courtois

Laatste update:

Real Madrid speelde in de eerste twintig minuten dominant voetbal, speelde de bal snel rond en bereikte met gemak het doelgebied van Iván Cuéllar. In de zestiende minuut was het raak: Daniel Carvajal kopte de bal na een heerlijke pass van Sergio Ramos richting Gareth Bale, die het leer vanaf een meter of tien hoog binnenschoot. De vreugde was van korte duur: na een duidelijke overtreding van Casemiro op Javier Erason wees de dienstdoende arbiter naar de penaltystip en had Courtois geen antwoord op de inzet van Guido Carrillo.

Na de gelijkmaker was Real Madrid van slag en zag Lopetegui lijdzaam toe hoe zijn team moeite had om voor gevaar te zorgen. Het was echter aan een uitstekende redding van Cuéllar te danken dat Benzema vier minuten voor rust niet voor de 2-1 zorgde. De Fransman haalde na de onderbreking echter alsnog zijn gram. Benzema kopte al vroeg in de tweede helft een voorzet van Marco Asensio binnen en de video-arbiter keurde de treffer uiteindelijk goed.

Real Madrid controleerde het duel en nam via Benzema definitief afstand. De Fransman ontving in de 61e minuut de bal van Luka Modric en schoot diagonaal zijn tweede van de avond binnen: 3-1. Luttele minuten later verscheen ook de 4-1 op het scorebord, na een duidelijke charge van Unai Bustinza op Asensio. Sergio Ramos verzilverde de toegekende strafschop. Lopetegui gebruikte de resterende speeltijd om Lucas Vázquez en Dani Ceballos speeltijd te gunnen, nadat Isco na een uur spelen al zijn rentree had gemaakt.

-
Denk jij dat Real Madrid dit seizoen de landstitel wint?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties