Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid boekt eerste uitoverwinning in LaLiga sinds medio oktober

Laatste update:

Valencia voelde zich in de eerste helft niet op zijn gemak. Alhoewel het team van trainer Marcelino kansen had om tot scoren te komen, had men moeite om BBC af te stoppen. De beste kans van los Che was voor Geoffrey Kondogbia, na dik twintig minuten spelen. Het krachtige schot van de middenvelder was een prooi voor Keylor Navas, die ook uitstekend reageerde op pogingen van Rodrigo en Gonçalo Guedes.

Na een kwartier spelen nam Real Madrid de leiding. Martin Montoya dwarsboomde een mooie aanval door Ronaldo onrechtmatig te belemmeren, waarna de arbiter naar de stip wees. De Portugees nam zelf de verantwoordelijkheid op zich: 0-1. Ook de 0-2 kwam vanaf elf meter tot stand, na wederom een misstap van Montoya. De duw jegens Karim Benzema was goed voor een penalty: Neto kon de inzet van Ronaldo weer niet keren.

In de tweede helft werd op het scherpst van de snede gespeeld. Valencia vroeg tot tweemaal toe vergeefs om een strafschop, na valpartijen van Santi Mina en José Luis Gaya, terwijl Benzema het leer in het zijnet mikte. Na 58 minuten verscheen de 1-2 op het scorebord. Uit een corner van Dani Parejo kopte Mina de aansluitingstreffer tegen de touwen en geloofde Valencia meer dan ooit in een positief resultaat.

Geen enkele voetballer nam in de geschiedenis van LaLiga meer penalty's dan Cristiano Ronaldo: 72, waarvan 61 in een goal eindigden (Lionel Messi 58 p - 49 g en Ronald Koeman 52 p - 46 g) #cristiano #ronaldo #cristianoronaldo #laliga #realmadrid #messi #koeman

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Het duel in Mestalla ging op en neer: Navas redde met zijn voet een inzet van Parejo van dichtbij, terwijl Ronaldo een voorzet van Gareth Bale niet kon afronden. Negen minuten voor tijd leek de Portugees een goede pass van Luka Modric af te ronden, maar Ezequiel Garay kon tijdig de 1-3 voorkomen. Twee minuten later was het alsnog raak: na een goede combinatie met invaller Marco Asensio schoot Marcelo het leer achter Neto. Met een heerlijke inzet bepaalde Toni Kroos de eindstand in Valencia: 1-4.

-
Wie gaat hoger eindigen?

Meer nieuws

Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
3
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
6
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
9
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties