Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid breekt na Cristiano Ronaldo wéér met ongeschreven regel'

Laatste update:

Volgens de laatste berichten hebben Ramos en Real Madrid een principe-akkoord over een nieuw contract tot medio 2023. De Spaanse topclub wil eerst niet verder gaan dan een verbintenis tot de zomer van 2022, met een optie voor nog een contractjaar. Het is een ongeschreven regel binnen Real Madrid om contracten van voetballers van dertig jaar of ouder met maximaal één seizoen te verlengen.

Alleen voor Cristiano Ronaldo werd in het verleden een uitzondering gemaakt: de clubtopscorer aller tijden kreeg op 31-jarige leeftijd er nog drie seizoenen extra bij. Cadena SER stelt dat Ramos zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2023 zal zetten als enkele, minimale, financiële details worden afgerond. De verwachting is dat Real Madrid de contractverlenging van de aanvoerder nog voor het einde van het kalenderjaar wereldkundig zal maken.

Ramos nog lang niet klaar bij Spanje: 'En de volgende penalty neem ik ook'

Cadena SER verzekert dat de gesprekken over een nieuw contract alleen tussen preses Florentino Pérez en Ramos zelf hebben plaatsgevonden. Broer en zaakwaarnemer René Ramos hield zich buiten het onderhoud en ook algemeen directeur José Ángel Sánchez, die doorgaans de gesprekken voert, werd niet nodig geacht. "We blijven hier rustig onder en natuurlijk ben ik optimistisch", vertelde vader José Maria Ramos eerder aan Marca. "We hebben er alle vertrouwen in dat alles in orde komt."

Ramos maakte medio 2005 voor 27 miljoen euro de overstap van Sevilla naar Real Madrid en veroverde sindsdien liefst 22 hoofdprijzen: viermaal de Champions League, vier WK's voor clubteams, drie Europese Super Cup's, vijf landstitels, tweemaal de Copa del Rey en vier Spaanse Super Cup's. Met 660 duels voor Real Madrid moet hij alleen nog Manolo Sanchís (710), Iker Casillas (725) en Raúl (741) voor zich dulden.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties