Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VZ Kort: Jonathan de Guzmán (36) blijft actief in de Eredivisie

Laatste update:

De Guzmán blijft behouden voor Sparta


Jonathan de Guzmán blijft bij Sparta Rotterdam, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen. De 36-jarige middenvelder heeft zijn aflopende contract met één jaar verlengd. Technisch directeur Gerard Nijkamp is in zijn nopjes met het aanblijven van de ervaren kracht.

"We zijn blij dat we Jonathan nog minimaal één seizoen bij Sparta in actie zien", laat hij optekenen op de website. "De afgelopen twee seizoenen heeft Jonathan een meerwaarde gehad bij onze club. Op het veld droeg hij zijn steentje bij, maar ook zeker naast het veld heeft Jonathan een belangrijke rol."

"Met inmiddels bijna twintig jaar aan profervaring en vele buitenlandse avonturen weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om buiten de lijnen als een soort mentor te fungeren voor jonge jongens. We kijken ernaar uit om volgend seizoen samen met Jonathan opnieuw iets moois neer te zetten."

Gennaro Gattuso heeft beet en vindt derde club in drie jaar tijd


Gennaro Gattuso is de nieuwe trainer van Hajduk Split, zo meldt de Kroatische club via de officiële kanalen. Afgelopen seizoen eindigde de ploeg op de derde plek van de ranglijst. Het is alweer de derde club in drie jaar tijd waar Gattuso de scepter zwaait. Zowel bij Valencia als bij Olympique Marseille was de 46-jarige Italiaan slechts een half jaar in dienst.

Alessandro Nesta tekent contract en is voor het eerst trainer van Serie A-club


Alessandro Nesta is de nieuwe trainer van Monza, zo maakt Fabrizio Romano bekend. De oud-verdediger van AC Milan zwaaide afgelopen seizoen de scepter bij Serie B-club Reggiana, waarmee hij op de twaalfde positie eindigde. De 48-jarige Nesta begon zijn carrière bij Miami FC en trainde nadien nog Perugia en Frosinone.

Alessandro Nesta

Tottenham Hotspur ontbindt contract van Tanguy Ndombele


Tanguy Ndombele kan op zoek naar een nieuwe club, zo meldt zijn oud-werkgever Tottenham Hotspur via de officiële kanalen. De middenvelder speelde de afgelopen vijf jaar in totaal 91 wedstrijden bij de hoofdmacht. The Spurs hebben besloten om zijn tot medio 2025 lopende contract te ontbinden.

Ndombele werd in het afgelopen seizoen verhuurd aan Galatasaray, waar hij 19 keer in actie kwam en goed was voor één assist. Waar de middenvelder zijn carrière vervolgt is nog onbekend.

Meer nieuws

'Borussia Dortmund verlengt contract Hummels niet wegens commentaar op Terzic'
11
Flamingo zet zinnen op transfer naar PSV; kampioen krijgt flinke concurrentie
6
Pascal Jansen heeft nieuwe trainersklus te pakken en tekent tot medio 2026
28
VZ Kort: Jonathan de Guzmán (36) blijft actief in de Eredivisie
77
Bij Brighton vertrekkende De Zerbi staat plots voor zeer opvallende transfer
20
Brobbey werkt individueel programma af in hotel; Zirkzee komt donderdagmiddag
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties