Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid dankzij miraculeuze redding van Ramos bijna kampioen

Laatste update:

Zidane besloot zijn elftal vanwege het drukke programma flink te wijzigen ten opzichte van vrijdag tegen Aláves (2-0 winst): Lucas Vázquez, Éder Militão, Rodrygo en Marco Asensio verdwenen naar de bank, terwijl Dani Carvajal, Sergio Ramos, Federico Valverde en Isco een basisplaats kregen. Met de vier nieuwe spelers in de gelederen schoot Real Madrid als een komeet uit de startblokken.

Na een goede schietkans van Luka Modric was het in de tiende minuut al raak voor de Madrilenen. Ferland Mendy kwam op over de linkerflank, versnelde aan die kant de zestien van Granada in en verraste met een vernietigende uithaal doelman Rui Silva in de korte hoek; een doelpunt dat enigszins deed denken aan de prachttreffer van Braziliaan Maicon op het WK 2010 tegen Noord-Korea. Het liep als een trein bij Real, dat zes minuten later opnieuw scoorde.

Isco zette op het middenveld met een hakbal Modric aan het werk, die Benzema in de diepte op de linkerflank aanspeelde. De Franse spits ging met de bal aan de voet naar binnen, legde de bal klaar voor zijn rechter en vond met zijn binnenkant schitterend de verre hoek: 2-0. Real bleef in het restant van de eerste helft heer en meester, al moest doelman Courtois eenmaal redden op een kopbal van Domingos Duarte; dat deed de Belg met een formidabele redding.

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor Real, maar vijf minuten na rust kwam Granada terug in de wedstrijd. Yangel Herrera bediende met een steekpass Darwin Machis, die met links van een meter of tien van het doel de 2-1 op het scorebord zette. Real verloor daarna de controle over de wedstrijd enigszins en zag Granada in de slotfase met de minuut dreigender worden. Raphael Varane haalde eerst een bal van de lijn, enkele minuten later redde Courtois schitterend op een halve omhaal van Antonin, waarna Sergio Ramos in de nastoot een schot van Ramon Azeez van de lijn trapte.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
5
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties