Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid deed drie pogingen om Messi over te nemen van Barcelona'

Laatste update:

Het Spaanse medium claimt dat Real in de afgelopen jaren drie keer heeft geprobeerd om Lionel Messi over te nemen van Barcelona. De eerste poging zou dateren van 2011, toen er geruchten waren dat Manchester City Ronaldo terug naar Engeland zou willen halen. De boodschap van het kamp-Messi was toen duidelijk: 'bedankt voor de interesse, maar Messi blijft bij Barcelona'.

Volgens Cadena COPE kwam het bij de twee volgende pogingen, in 2013 en vorig jaar, wél tot een ontmoeting. Een directeur van Real zou twee keer met Messi en zijn zaakwaarnemer hebben gesproken, wat betekende dat de aanvaller dus wel eens wilde luisteren naar wat Real te bieden had. Messi zou beide aanbiedingen echter afgewezen hebben. Dinsdag werd nog beweerd dat Messi na dit seizoen liefst 39,4 miljoen euro per jaar gaat verdienen bij Barcelona.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
1
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
59
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
15
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
36
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties