Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid denkt aan de toekomst en loert op trio in Frankrijk'

Laatste update:

Volgens Marca zijn de drie genoemde spelers van Lille nadrukkelijk in beeld bij Real. Soumaré, die nog tot medio 2022 vastligt bij de Fransen, maakt dit seizoen indruk, wat onder meer de interesse van Valencia heeft gewekt. Soumaré wordt bij Real gezien als de natuurlijke opvolger van Casemiro, 'de enige pure defensieve middenvelder bij Real', aldus de Spaanse sportkrant.

Zidane: 'We hebben geen nieuwe spits nodig'

Soumaré staat bovenaan het verlanglijstje, maar ook Osimhen trekt de aandacht. De aanvaller werd de voorbije weken al gelinkt aan onder meer Liverpool en Barcelona. Daarnaast houdt men de verrichtingen van verdediger Gabriel in de gaten. AS meldt vrijdag echter dat een winterse transfer niet in de lijn der verwachting ligt bij de Spaanse grootmacht.

Trainer Zinédine Zidane en de leiding van Real zijn het erover eens dat er geen versterkingen komen in januari. Er kunnen nog wel enkele spelers vertrekken deze transferperiode, zoals Mariano Díaz en Brahim Díaz. Men gaat er bij Real vanuit dat de aanvaller en aanvallende middenvelder deze maand nog zullen worden verhuurd, zo klinkt het.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties