Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid denkt aan Ibrahimovic als kortetermijnoplossing'

Laatste update:

Het doorgaans goed ingevoerde Cadena COPE meldt maandag namelijk dat voorzitter Florentino Pérez denkt aan de komst van Zlatan Ibrahimovic als kortetermijnoplossing. De inmiddels 37-jarige spits is na zijn vertrek bij Manchester United bij Los Angeles Galaxy weer aan het scoren geslagen en produceerde tot nu toe 21 doelpunten in 25 wedstrijden in Amerikaanse dienst.

Real Madrid zou in Ibrahimovic een speler zien die door zijn speelstijl goed in het team past en in de tweede helft van het seizoen de scoringslast van de schouders van spelers als Karim Benzema, Gareth Bale en Isco deels kan wegnemen. De Zweedse routinier is daarnaast mogelijk voor een gering bedrag op te pikken of te huren, aangezien de Amerikaanse Major League Soccer vanaf begin december stilligt. De Spaanse grootmacht krijgt overigens mogelijk wel concurrentie van AC Milan, dat eerder al in verband werd gebracht met een terugkeer van Ibrahimovic.

Als de spits inderdaad in Madrid neerstrijkt, wordt hij overigens mogelijk herenigd met José Mourinho. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke periodes bij Internazionale en Manchester United en de Portugese oefenmeester zou een van de kandidaten zijn om Julen Lopetegui op te volgen bij Real Madrid. El Chiringuito meldt maandag namelijk dat Mourinho in beeld is voor een rentree in het Santiago Bernabéu. De huidige trainer van the Red Devils was tussen 2010 en 2013 al actief bij de Koninklijke en geldt net als Guti en Santiago Solari als een kandidaat voor het hoofdtrainerschap als Pérez besluit om snel afscheid te nemen van Lopetegui.

Lijkt Zlatan Ibrahimovic jou een goede aanwinst voor Real Madrid?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties