Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid door het oog van de naald in Super Cup

Laatste update:

Door de afwezigheid van de sterren was er wel ruimte om iemand als Marco Asensio Willemsen te laten debuteren. De aanvaller met een Spaanse vader en een inmiddels overleden Nederlandse moeder maakte vanaf het beginsignaal indruk op de linkerflank met een schot en een gevaarlijke voorzet. Het mooiste bewaarde hij voor de twintigste minuut, door op fabelachtige wijze de 1-0 op het bord te zetten. Hij kreeg de bal met enig fortuin voor zijn voeten, maar op werkelijk schitterende wijze vond hij vervolgens de bovenhoek.

Real Madrid, met Álvaro Morata op de plek van Karim Benzema in de spits en Luka Modric op de bank, had ook daarna de beste kansen, maar na een tweetal inleidende beschietingen van Sevilla was het ook aan de andere kant raak. Franco Vázquez, voor vijftien miljoen euro overgenomen van Palermo, volleerde de bal in de verre hoek, onhoudbaar voor Real Madrid-keeper Kiko Casilla.

De tweede helft begon aantrekkelijk met een hoog tempo en kansjes aan beide kanten, maar daarna zakte het in en bleef het geruime tijd rustig voor de doelen. Twintig minuten voor tijd kwam er weer verandering in de score, nadat Sergio Ramos een overtreding had begaan op Vitolo. De vleugelspeler van Sevilla kapte naar binnen, ging over het been van de aanvoerder van Real Madrid en dat stelde Yevhen Konoplyanka in staat te scoren van de stip. Koud in het veld faalde de international van Oekraïne niet: 1-2.

In de slotfase ging Real Madrid, met Benzema en Modric inmiddels binnen de lijnen, op zoek naar de gelijkmaker en dus een verlenging. Het verlossende doelpunt kwam er in de derde minuut van de verlenging, toen Ramos vogelvrij in het strafschopgebied van Sevilla kon binnenkoppen (2-2). Het ging van kwaad tot erger voor de rode brigade van de nieuwe trainer Jorge Sampaoli, omdat Timothée Kolodziejczak even na de start van de verlenging kon gaan douchen met een rode kaart. Nadat Ramos al de 3-2 binnen dacht te koppen (afgekeurd) voerde Real Madrid de druk hoog op. Dat leverde een minuut voor het einde van de verlenging de 3-2 op: Dani Carvajal rondde af met een fraaie rush.

-
Is de zege voor Real Madrid terecht?

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
0
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
2
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
17
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties