Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid dwingt remise af na werelddoelpunt van Grenier

Laatste update:

In het eerste bedrijf had Real Madrid zichtbaar veel moeite met het spel van de Fransen, die in het Stade Gerland altijd goede resultaten tegen los Merengues behalen. In de twintigste minuut was het raak. Na voorbereidend werk van Alexandre Lacazzette aan de rechterkant zorgde Clement Grenier op kunstige wijzige voor een geweldig 'no-look'-doelpunt; Diego López was kansloos: 1-0. In het restant van de eerste helft lieten Ángel Di Maria en Karim Benzema na om voor de 1-1 te zorgen.

Meer: Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp

Olympique Lyon had zichtbaar meer trainingsuren in de benen en verdubbelde na een uur spelen de leiding. Lisandro López was sneller dan Pepe en faalde niet: 2-0. De knal van Luka Modric op de lat was voorbode van de comeback van Real Madrid. Álvaro Morata maakte vanaf elf meter, na een charge van Maxime Gonalons op Denis Cheryshev, de aansluitingstreffer en zeven minuten later kopte Casemiro zelfs de gelijkmaker binnen: 2-2. Dat was tevens het laatste wapenfeit.

Bekijk hier het werelddoelpunt van Clement Grenier

Wordt Real Madrid komend seizoen kampioen van Spanje?

Meer nieuws

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
2
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
27
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
8
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
19
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties