Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid en BVB grijpen definitief mis: 'Ze hebben hem weten te verleiden'

Laatste update:

"Borussia Dortmund had een kans en we hebben inderdaad met ze gesproken, maar ze wilden nog steeds wachten met de deal definitief maken", zegt de belangenbehartiger van Martinez bij El Intransigente. "In dit soort situaties is tijd van essentieel belang en er waren veel meer clubs die hem wilden strikken. Inter meldde zich vol enthousiasme en zij hebben uiteindelijk gewonnen."

"Hij besloot ook niet naar Real Madrid te gaan. Wat wij agenten louter doen, is de details doorspelen bij voorstellen en contractbesprekingen en dan maakt de cliënt de beslissing. Uiteindelijk hebben ze hem weten te verleiden met hun sportieve project. In totaal heeft Inter 25 miljoen euro in het project (van Martinez, red.) gestopt", besluit de zaakwaarnemer.

Een goede aankoop van Internazionale?

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
37
'Arbiter Marciniak wordt van openingsduel EK gehaald na enorme blunder in CL'
30
Bosz gaat tijdens persconferentie PSV in op beschuldigend statement van Noa Lang
10
PSV moet door keuze Utrecht vermoedelijk diep in de buidel tasten voor Flamingo
7
Manchester City verzekert zich van komst Amerikaans wonderkind (14) in 2027
13
Sterkhouder Real Madrid raakt geblesseerd: CL-finale en EK komen in gevaar
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties