Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid en Manchester United bereiken akkoord over Hernández'

Laatste update:

De 26-jarige Hernández zou voor een seizoen gehuurd worden van United, waar hij niet in de plannen van Louis van Gaal voorkomt. De Mexicaan mocht op de openingsspeeldag slechts een helft meedoen tegen Swansea City en maakte alleen in de bekerwedstrijd tegen MK Dons negentig minuten. Hernández is al een tijdje op zoek naar een oplossing voor zijn vervelende situatie op Old Trafford en lijkt die kort voor het sluiten van de transfermarkt te hebben gevonden.

Hernández, voetbalnaam 'Chicharito', staat sinds de zomer van 2010 onder contract bij United. Hij was echter in geen enkel seizoen een vaste basisspeler en kwam in 102 competitiewedstrijden tot 37 doelpunten in de Premier League. Mocht hij inderdaad naar Real gaan, dan wordt Hernández de vierde nieuwkomer bij de Champions League-winnaar. De selectie van Carlo Ancelotti werd eerder al versterkt met James Rodríguez, Toni Kroos en Keylor Navas.

Falcao komt dus niet naar Real, maar lijkt nog wel te gaan vertrekken bij Monaco. Zaterdagavond deed el Tigre al niet mee tegen Lille en Manchester City schijnt de belangrijkste kandidaat te zijn om de 28-jarige Falcao in te lijven. The Guardian meldt nu dat Monaco Falcao voor zeventig miljoen euro heeft aangeboden aan City, maar de Engelse landskampioen heeft last van de Financial Fair Play-regels en weet niet of dit mogelijk is.

Javier Hernández zou een aanwinst zijn voor Real Madrid

Meer nieuws

Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
5
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
27
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties