Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid en nieuwe trainer bespreken maandag laatste details'

Laatste update:

De club heeft een 'nieuwe impuls' nodig en die moet Benítez gaan verzorgen. Eerder op de dag gaf Ernesto Bronzetti, de zaakwaarnemer van Ancelotti, al aan dat hij er 99 procent zeker van is dat Benítez zijn cliënt zal opvolgen. Nu bericht Sky Italia dat de coach van Napoli komende maandag om tafel zal zitten met Real Madrid. Trainer en club zijn al ver gevorderd in hun onderhandelingen.

De afspraak van maandag zou puur en alleen zijn om de laatste puntjes op de i te zetten, zo meldt men in Italië. Er ligt een contract voor twee seizoenen te wachten op de Spanjaard, die vele jaren geleden al voor de club werkte. Hij had toen Real Madrid B onder zijn hoede. Daarna coachte hij Real Valladolid, Osasuna, Extremadura en Tenerife en in 2001 werd hij trainer van Valencia, waar Benítez erg succesvol was. Vervolgens werkte hij nog bij Liverpool, waarmee hij de Champions League won, Internazionale, Chelsea en sinds 2013 bij Napoli. Daar loopt zijn contract af.

Real Madrid zal onder Rafael Benítez meer prijzen pakken, dan onder Carlo Ancelotti

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
38
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
26
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
7
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
28
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties