Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid evenaart AC Milan met veertiende prijs en jaagt op Barça

Laatste update:

Real won tien keer de Europa Cup 1/Champions League, twee keer de UEFA Cup en dinsdag voor de tweede keer de Europese Supercup. De eerste keer dat de Koninklijke laatstgenoemde prijs op de erelijst mocht bijschrijven was in 2002, toen UEFA Cup-winnaar Feyenoord in Monaco werd verslagen. Destijds werd het 3-1, herinnert het ANP.

Milan won de Europese Supercup vijf keer, Barcelona vier keer en Ajax en Liverpool drie keer. De eerste keer dat Ajax deze prijs won, in 1972, erkende de UEFA dit duel echter niet als een officiële wedstrijd om de Supercup. Volgende week speelt Real om de Spaanse Supercup, tegen Atlético Madrid. Deze finale wordt over twee wedstrijden gespeeld.

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties