Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid gaat na zorgeloze middag Barcelona weer voorbij

Laatste update:

Real had vanaf het eerste fluitsignaal weinig te duchten van de thuisploeg en na een kwartier werd het eerste gat geslagen. Benzema stuitte in eerste instantie nog op doelman Yoel, maar stond op de goede plek om zelf de rebound binnen te werken. Tien minuten later stond de Fransman opnieuw op precies goed toen James een vrije trap het zestienmetergebied in slingerde en Benzema eenvoudig af kon ronden.

Vier minuten later waren de rollen omgedraaid: Benzema knalde de bal voor het doel langs en James kon het leer vervolgens binnen glijden. Het was vervolgens te wijten aan de spits dat Real in de eerste helft niet nog verder uitliep. Benzema mocht op slag van rust na een goede actie nog een keer aanleggen, maar mikte net langs de verkeerde kant van de paal.

Real Madrid heeft nu twee punten meer dan Barcelona, dat zaterdagavond in actie komt

In de tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld, waarbij Eibar zich slechts met de grootste moeite een fris en aanvallend spelend Real van het lijf kon houden. James leek met nog een halfuur te gaan voor zijn tweede van de middag te gaan tekenen, maar hij trof slechts het houtwerk. Asensio bevond zich echter precies op de juiste positie om met een acrobatische poging het lege doel te vinden.

Hierna liet Eibar zich toch ook nog even zien en Gonzalo Escalante dacht ruim twintig minuten voor tijd de eer te redden. Zijn doelpunt werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Ruben Peña had vlak daarna echter meer geluk en hij kon een scherpe voorzet van Pedro León achter Keylor Navas werken. Eibar probeerde daarna nog druk te zetten om zo tot een tweede treffer te komen, maar werd niet echt meer gevaarlijk.

-
Denk jij dat Barcelona (dat Celta de Vigo treft) Real Madrid zaterdagavond weer gaat passeren?

Meer nieuws

Bologna lijdt duur puntenverlies in strijd om CL-ticket, mede door rood Beukema
2
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
16
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
8
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
10
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
8
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties