Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid gaat onderuit en dreigt koppositie te verliezen

Laatste update:

In een zeer enerverende en intense eerste helft was Athletic superieur aan Real Madrid. In de eerste twintig minuten was de ploeg van Ancelotti soms ietwat afwezig. Het was veelzeggend dat Toni Kroos pas in de negende minuut voor het eerst de bal raakte. Real Madrid was in de dertiende minuut dicht bij de 0-1, maar pogingen van Karim Benzema en Pepe resulteerden niet in een doelpunt. De Basken kwamen na nog geen half uur spelen op voorsprong. Na een voorzet van Mikel Rico zette Aritz Aduriz zijn hoofd tegen de bal en liet hij Casillas kansloos: 1-0. Het was voor de aanvaller alweer zijn 37e Primera División-doelpunt met het hoofd.

Real Madrid herstelde zich richting de rust, maar de ploeg van Ancelotti maakte geen goede indruk en was onnauwkeurig in de passing en afronding. Benzema had vlak voor rust voor de 1-1 kunnen zorgen. De aanvaller wilde echter niet individualistisch zijn en verspeelde de bal. In de tweede helft zette Real Madrid meer druk op de helft van Athletic, dat echter genoegen nam met het spelen op de counter. Gorka Iraizoz hield de ploeg van Valverde op de been door pogingen van Benzema en Cristiano Ronaldo te keren.

Ancelotti zag dat het niet wilde vlotten en opteerde in de laatste twintig minuten voor de inbreng van Jesé Rodriguez, Lucas Silva en Javier Hernández. De wedstrijd ging op en neer, met een kopbal van Aduriz en een kans voor Ronaldo. Iraizoz en Carlos Gurpegui zorgden ervoor dat de Portugees niet scoren kwam. Het drietal kon er ook niet voor zorgen dat Real Madrid in San Mamés onderuit ging. De beste kans was voor Gareth Bale, die het leer in de 83e minuut vanaf 45 meter tegen het aluminium schoot.

-
Wordt Real Madrid kampioen van Spanje?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties