Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid gaat onderuit ondanks goal na verbazingwekkende counter

Laatste update:

Na vier minuten keek Fiorentina al tegen een achterstand aan. De counteraanval van Real Madrid was werkelijk spectaculair en duurde slechts negen seconden. Ronaldo zette een tegenaanval op, Ángel Di Maria zocht op snelheid het doelgebied op en Ronaldo rondde af: 0-1. De openingsfase mocht er sowieso zijn, met kansen voor Khouma Babacar, Di Maria, James Rodriguez en Ronaldo. Real Madrid leek het duel te controleren, maar Fiorentina werd gevaarlijker en kwam na een klein half uur spelen op gelijke hoogte. Na onnodig balverlies van Xabi Alonso was Gómez het eindstation van een aanval van de Italianen. Keylor Navas was kansloos op de kopbal: 1-1.

Naarmate de rust in zicht kwam, zakte Real Madrid in en probeerde Fiorentina op voorsprong te komen. Het aluminium stond de 2-1 van Alberto Aquilani in de weg. Hoewel de ploeg van Ancelotti in het tweede bedrijf enkele mogelijkheden op een doelpunt had, was men zonder balbezit behoorlijk kwetsbaar. Twintig minuten voor tijd viel de 1-2. Sami Khedira en Álvaro Arbeloa faalden en Marcos Alonso schoot de bal achter Navas, ook al probeerde Nacho Fernández het leer nog uit het doel te halen. Het duel kon daarna nog alle kanten op. Navas stond de 3-1 van Juan Manuel Vargas in de weg en Di Maria faalde oog in oog met Neto. Ook Josip Ilicic liet een goede kans onbenut.


-

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
9
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
22
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties