Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid gaat opnieuw onderuit; Justin Kluivert maakt eerste goal

Laatste update:

CSKA Moskou - Real Madrid 1-0
Na 66 seconden lag de bal reeds achter Keylor Navas en ontplofte het Luzhniki Stadium. Toni Kroos speelde de bal op vreemde wijze terug richting het doel van Real, waar ook Raphaël Varane schutterde en uiteindelijk Nikola Vlasic de 1-0 tegen de touwen schoot. Naarmate de eerste helft vorderde, kreeg het team van Lopetegui meer grip op de wedstrijd en werd CSKA vastgezet op zijn eigen helft. De beste kansen van Real waren voor Karim Benzema en Casemiro, maar de kopbal van de Fransman ging tegen de lat en het schot van de Braziliaan eindigde op de paal. Een inzet van Daniel Carvajal, die vlak voor rust geblesseerd afhaakte, werd in extremis door Igor Akinfeev gekeerd.

In de tweede helft was Real Madrid niet in staat om alweer de tweede nederlaag in nog geen week tijd te voorkomen. Hoewel het team van Lopetegui het spel domineerde, was men niet in staat om in de laatste meters de noodzakelijke ruimte te vinden. Akinfeev keerde enkele minuten na rust op fraaie wijze een goed schot van Marco Asensio en Kroos mikte een kwartier voor tijd net naast. Niet veel later moest Navas in actie komen om de 2-0 van Jaka Bijol te voorkomen. Real zette alles op alles, maar Akinfeev viel niet te passeren. De doelman kreeg in de extra tijd twee gele kaarten voor commentaar op de arbitrage, maar ook daar kon Real niet meer van profiteren.

AS Roma - Viktoria Plzen 5-0
Twee goede treffers van Edin Dzeko gaven in de eerste 45 minuten de doorslag. Roma, dat met Kluivert in de basis aantrad, dicteerde het spel voor rust en kwam al snel aan de leiding. Dzeko ontving de bal van Aleksandar Kolarov en schoot het leer in de derde minuut diagonaal achter Matus Kozacik. Vijf minuten voor de pauze viel de 2-0: na een heerlijke voorzet van de goed spelende Cengiz Ünder controleerde Dzeko de bal met de borst en schoot hij hoog binnen. De bezoekers kregen halverwege de eerste helft enkele redelijke kansen op een gelijkmaker, maar Robin Olsen hield zijn doel schoon.

Roma begon ietwat minder geconcentreerd aan de tweede helft, al probeerde het team van Di Francesco via Ünder en Dzeko de score verder uit te breiden. Een schot van Roman Prochazka na een uur spelen was een prooi voor Olsen, die enkele minuten later zag hoe zijn collega-doelman wel gepasseerd werd. Na een goede steekbal van Lorenzo Pellegrini werkte Ünder de bal diagonaal achter Kozacik: 3-0. Kluivert maakte zeventien minuten voor tijd zijn eerste goal als Giallorosso. Kozacik kreeg een bal van Ünder niet goed onder controle, waarna de Nederlander op het scorebord verscheen. In de extra tijd bepaalde Dzeko de eindstand en completeerde hij daarmee zijn hattrick.

Ver esta publicación en Instagram

Justin Kluivert had dit moment al maanden in gedachten. Hij droeg zijn eerste goal voor AS Roma op aan Abdelhak Nouri #klasse #asroma #ajax #staystrongappie #020 #giallorossi #ucl #championsleague #amsterdam #kluivert

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

-
Denk jij dat Real Madrid ook dit seizoen de Champions League wint?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
11
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties