Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid gaat over tot ontslag na blunder met Arda Güler'

Laatste update:

Afgelopen zomer betaalde de Spaanse grootmacht ongeveer twintig miljoen euro om het grootste talent van Turkije over te nemen van Fenerbahçe. Güler wacht door gekwakkel met zijn fysieke gesteldheid nog altijd op zijn officiële debuut in het Santiago Bernabéu.

Güler arriveerde een half jaar geleden met een kleine meniscusblessure. De aanvallende middenvelder reisde wel met Real Madrid mee voor de zomertour naar de Verenigde Staten, maar kwam daar niet in actie.

Eenmaal terug in Spanje maakte de club bekend dat Güler met een knieblessure kampte. De Turk nam twee weken rust, waarin intern een discussie ontstond over te volgen behandeling. Mihic zag uiteindelijk af van een operatie en koos voor zogeheten 'conservatieve therapie'.

Güler bleef in de periode die volgde voortdurend kampen met terugval en spierblessures. Mihic werd uiteindelijk overruled door Manuel Leyes, een orthopedisch chirurg die vaker met Real Madrid samenwerkt. Laatstgenoemde heeft Güler uiteindelijk alsnog geopereerd aan zijn knie, zoals de arts dat recent ook deed bij Thibaut Courtois en Éder Militão.

Florentino Pérez, de president van Real Madrid, heeft besloten dat Mihic moet vertrekken bij de club. Dat is een grote stap voor de voorzitter, die al jarenlang samenwerkte met de Kroatische arts. Mihic was ook een vertrouwenspersoon voor de Kroatische spelers (Luka Modric en eerder Mateo Kovacic).

Volgens Marca gaat het ontslag van Mihic niet alleen om de afhandeling van de blessure van Güler. Er heerste al ontevredenheid bij de club over soortgelijke gevallen de afgelopen jaren. Zo kampten Karim Benzema, David Alaba en Dani Ceballos ook met terugvallen.

Meer nieuws

Hartman zag belangrijke rol voor hemzelf weggelegd in Nederlands elftal op EK
0
Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
8
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
25
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
21
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
3
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties