Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'

Laatste update:

Leeds United rekende donderdag in eigen huis simpel af met Norwich City (4-0), nadat het uitduel eerder in een doelpuntloze remise eindigde. Op 26 mei wacht de finale van de play-offs op Wembley, waarin West Bromwich Albion of Southampton de laatste horde zal zijn.

Meer: Koeman neemt één speler mee naar EK ‘die geen goed seizoen heeft gedraaid’ | Tweede afvaller voorselectie Nederland lijkt bekend: ‘Daar was niet op gerekend’

Tegen Norwich City was Summerville opnieuw trefzeker, waardoor zijn seizoensstatistieken opnieuw opgevijzeld werden. In 48 officiële wedstrijden was Summerville dit seizoen goed voor 21 doelpunten en 10 assists.

Ook Frouws is onder de indruk van Summerville, zo blijkt uit zijn bericht op X. "Crysencio Summerville is weer aan het strooien met gecreëerde kansen vanavond en staat in de belangstelling van diverse PL-clubs, maar zal eerst een jaartje in de Eredivisie moeten spelen om in beeld te komen bij Oranje."

Wanneer iemand hem attendeert op het niveau in het Championship, komt Frouws direct met een tegenreactie. "Je weet dat hij vorig jaar op jonge leeftijd al aardig indruk maakte in de Premier League? Nog los van het feit dat het Championship qua niveau niet onderdoet voor de Eredivisie, zeker in de breedte."

Ondanks zijn goede spel zat Summerville nooit in de voorselectie van het Nederlands elftal. De pijlsnelle buitenspeler speelde in het verleden wel diverse jeugdinterlands namens Oranje. Zo won Summerville onder meer het jeugd-EK met Nederland Onder 17 in 2018.

Zirkzee


De afwezigheid van aanvaller Joshua Zirkzee (Bologna) in de selectie van bondscoach Ronald Koeman heeft wel een duidelijke reden. AC Milan-middenvelder Tijjani Reijnders verklaarde zijn ontbreken donderdag tegenover de Italiaanse media. "Hij was onlangs geblesseerd, ik denk dat dit de reden is voor de beslissing. Hij doet het erg goed, hij is een goede voetballer en een aardig persoon, ik hoop dat hij de volgende keer wel wordt opgeroepen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Wesley Sneijder noemt één grote afwezige in EK-selectie Nederlands elftal
3
De 10 grootste Eredivisie-blunders op een rij: Noppert en Ajacieden schutterden
8
VZ Kort: Dries Mertens plakt er een jaar aan vast bij Galatasaray
77
Ajax pikt talent op uit Rotterdam: 'Heb dezelfde kwaliteiten als Timber'
6
Dit is het verblijf van het Nederlands elftal tijdens het EK in Duitsland
5
Pak 50x je inzet als Dortmund en Real Madrid scoren in Champions League-finale!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties