Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid heeft goed én slecht nieuws voor Éder Militão'

Laatste update:

Militão groeide vorig seizoen meteen uit tot éen van de verdedigende revelaties op de Europese velden. Spaanse media verzekerden vorige week dat de Braziliaan betere scoutingsrapporten had dan bijvoorbeeld Matthijs de Ligt, die bovendien 25 miljoen euro duurder was en tot de zomer de boot afhield. In zijn eerste seizoen in het Santiago Bernabéu heeft Militão echter nog niet aan de verwachtingen kunnen voldoen.

Militão kwam tot dusver niet verder dan dertien duels in alle competities, nog geen duizend speelminuten, en media in Engeland en Duitsland suggereren dat clubs als Tottenham Hotspur en Bayern München willen toeslaan. Marca stelt donderdag dat Real Madrid in recente gesprekken met de 22-jarige verdediger over zijn sportieve situatie goed én slecht nieuws had. De clubleiding wil Militão, die een contract tot medio 2025 heeft, absoluut niet kwijt, maar Zinédine Zidane ziet tegelijkertijd geen reden om zijn defensie te wijzigen.

Voor Zidane zijn Sergio Ramos en Raphaël Varane de absolute nummers een en twee wat betreft de invulling van het hart van de verdediging. De Fransman zou Militão hebben laten weten dat hij de voorkeur geniet boven Nacho Fernández, maar ook niet meer dan dat. Volgens de meest verkochte sportkrant van Spanje heeft Militão begrip voor de situatie en ziet hij ook zelf in dat hij nog veel moet leren.

Marca stelt dat Real Madrid ervan overtuigd is dat Militão een geweldige centrale verdediger zal worden en dat men niet van zins is om een investering van vijftig miljoen euro niet al na een jaar af te schrijven. De geruchten dat men alsnog werk wil maken van de komst van De Ligt worden dan ook naar de prullenbak verwezen. Real Madrid vergeet ook niet dat de Braziliaan pas sinds de zomer van 2018 in Europa speelt. Militão kwam tot 46 wedstrijden in alle competities voor FC Porto.

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties