Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid heeft hem de kop gek gemaakt, Falcao voelde zich verraden'

Laatste update:

De 28-jarige Colombiana claimde echter dat zijn account was gehackt en zou ook niet meer naar Real vertrekken, want hij liet zich later verhuren aan het United van manager Louis van Gaal. Landgenoot Faustino Asprilla denkt echter dat El Tigre liever naar Santiago Bernabéu had gewild: "Ik denk dat hij op het laatste moment op Real heeft gewacht, want voorzitter Florentino Pérez heeft beloofd dat hij hem zou halen."

"Falcao voelde zich door Real verraden, want Real heeft zijn kop twee jaar lang gek gemaakt. Toen kwam United en iedereen wil wel voor zo'n club spelen. Ik denk dat bij Van Gaal zelfs spelers als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo niet zeker zouden zijn van hun plaats, want anders stuur je een Falcao toch ook niet naar de tribune? We hebben het wel over een van de beste spitsen ter wereld", besluit Asprilla in gesprek met IB Times.

Denk jij dat Radamel Falcao volgend seizoen nog voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
3
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
30
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
15
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
15

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties