Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds

Laatste update:

Vanuit de Championship promoveren twee ploegen direct, waarna een derde team na promotieplay-offs volgt. Leeds, de huidige nummer twee van de Championship, staat na 45 duels op 90 punten.

Leicester City, met een wedstrijd minder gespeeld, verzamelde al 94 punten. Leeds kan de ploeg dus niet meer inhalen, en ook nummer drie (Ipswich Town, 89 punten, 43 wedstrijden) kan Leicester niet meer voorbij.

Daarom keert Leicester na slechts één jaar weer terug op het hoogste niveau. Leeds moet met onder meer Ipswich Town uitvechten wie het tweede ticket voor directe promotie grijpt. Southampton (44 wedstrijden, 84 punten) maakt in theorie ook nog kans op plek twee, maar groot is die kans niet.

QPR liet vrijdagavond weinig heel van Leeds. Door goals van voormalig Ajacied Lucas Andersen, Ilias Chair, Lyndon Dykes en Sam Field werd de ploeg van Daniel Farke van het veld geblazen.

Ipswich Town heeft door de misstap van Leeds de beste papieren in huis om Premier League-voetbal te halen. Dat zou voor het eerst zijn sinds het seizoen 2001/02, toen de ploeg voor het laatst op het hoogste niveau van Engeland actief was.

In de Premier League lijkt Sheffield United degradatie niet meer te kunnen ontlopen. Luton Town en Burnley verkeren momenteel onder de degradatiestreep, terwijl Nottingham Forest ook nog altijd moet vrezen voor het ergste.

Meer nieuws

Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
2
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties