Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn Driessen geniet van Joshua Zirkzee op training van Oranje: 'Kunnen we veel plezier aan beleven'

Laatste update:

Brobbey, die vorige week geblesseerd uitviel, is maandag getest op de training van Oranje. Eerst zonder bal, later met bal. Bij het verlaten van het veld stak de spits van Ajax zijn duim op richting de fysio. Het lijkt erop dat hij erbij is tegen Frankrijk vrijdag.

"Mogelijk zit hij vrijdag tegen Frankrijk al bij de selectie en misschien kan hij zelfs wel minuten maken", aldus Mike Verweij. "Hoe verstandig dat is, is een andere discussie. Maar misschien kan hij nog wel zijn waarde hebben."

Driessen ziet in Zirkzee echter een veel betere optie voor Koeman. "Als je hem ziet trainen, dat is wel klasse. Daar kan het Nederlands elftal nog veel plezier aan beleven."

Jerdy Schouten ziet in Zirkzee een potentiële 'wereldspits', zo gaf hij vorige week aan tijdens een persconferentie. "Dat is misschien een brug te ver, maar als je ziet hoe hij nu speelt is het onbegrijpelijk dat hij vorig jaar op de bank zat bij Jong Oranje", aldus Driessen.

Veel smaken


Koeman heeft veel smaken in de punt van de aanval. De bondscoach van Oranje begon tegen Polen met Memphis Depay als diepste spits. De transfervrije aanvaller blijft de nummer één keus van Koeman.

Diens vervanger Wout Weghorst zorgde echter voor de meeste euforie in het Nederlandse kamp. De spits van Burnley schoot tien minuten voor tijd raak op aangeven van Nathan Aké en kroonde zich tot matchwinner.

Koeman heeft met Brobbey en Zirkzee dus nóg twee opties in de punt van de aanval. Zirkzee zou ook als nummer 10 uit de voeten kunnen. Tegen Polen was Tijjani Reijnders de meest vooruitgeschoven middenvelder.

Wie kies jij?

Meer nieuws

Rafael van der Vaart moet hotel noodgedwongen en in badjas verlaten
1
Surrealistische beelden: oorlog tussen De Bruyne en Belgische fans
37
Oranje-supporters: 'Hij hoort thuis in de zandbak en is klaar in Oranje'
49
Live meepraten op het EK: Georgië - Portugal
24
Live meepraten op het EK: Tsjechië - Turkije
33
België wacht loodzware kraker tegen Frankrijk na teleurstellend resultaat
69

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties