Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid is er uit en wil vervanger Courtois zondag nog presenteren'

Laatste update:

De 28-jarige Kepa leek in eerste instantie op weg naar Bayern München. Toen de interesse van Real Madrid echter concreet werd, had hij naar verluidt alleen nog maar oren naar een terugkeer richting Spanje. Kepa staat er goed op bij trainer Carlo Ancelotti en keeperstrainer Luis Llopis, die hij nog kent van hun gezamenlijke periode bij Athletic Club. De Koninlijke was in 2018 al eens in de markt voor de goalie, maar toenmalig coach Zinédine Zidane ging uiteindelijk niet akkoord. Nog datzelfde jaar tekende hij voor 80 miljoen euro bij Chelsea.

Met dat enorme bedrag werd Kepa in een klap de duurste doelman aller tijden. Zijn periode bij Chelsea kende echter niet louter successen. In zijn eerste twee seizoenen was de keeper vaste basisspeler, maar stond hij vooral bekend om zijn blunders. In de twee seizoen daarna verloor de rechtspoot zijn basisplaats, alvorens hij afgelopen seizoen wel weer veel aan spelen toekwam. Vanwege de komst van Robert Sánchez naar Chelsea lijkt Kepa nu gewillig voor Real Madrid te kiezen.

Andere opties
Na het nieuws over de langdurige absentie van Courtois verkende Real Madrid direct de transfermarkt. Al snel werd verwezen naar David de Gea, die transfervrij is na diens vertrek bij Manchester United. Bono werd intern ook besproken, maar de doelman van Sevilla lijkt geen optie meer te zijn in Madrid. Het Real-bestuur voelt er weinig voor om minstens 20 miljoen euro neer te leggen voor de Marokkaans international, waardoor Kepa nu op poleposition ligt.

Goede keuze van Real Madrid?

Meer nieuws

VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
20
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
7
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
52

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties