Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid is met 4-1 te sterk voor Barcelona en wint Supercopa de España

Laatste update:

Bij Real Madrid onder de lat kreeg Andriy Lunin de voorkeur boven Kepa Arrizabalaga, terwijl Toni Kroos op het middenveld Luka Modric verving. Bij Barcelona keerde Pedri terug in de basis ten koste van Raphinha. Frenkie de Jong stond links op het middenveld geposteerd.

Al na zeven speelminuten kwam Real Madrid op voorsprong in Riyad. Jude Bellingham had een fenomenale dieptepass in huis op Vinícius Júnior, die oog in oog met doelman Iñaki Peña op koelbloedige wijze afrondde: 1-0.

Nog geen drie minuten later maakte de Braziliaanse aanvaller ook de tweede treffer. Ditmaal werd hij op zijn wenken bediend door Rodrygo en tikte hij van dichtbij de 2-0 binnen. Hoewel Barcelona na ruim een half uur spelen terug in de wedstrijd kwam dankzij een uiterst fraaie volley van Robert Lewandowski, werd de voordelige marge van twee goals snel hersteld.

Vinícius Júnior werd in het zestienmetergebied in de rug geduwd door Barça-verdediger Ronald Araújo, waarna arbiter José Luis Munuera de bal op de stip legde. Van elf meter completeerde Vini enkele minuten voor rust zijn hattrick: 3-1.

In de tweede helft konden de Catalanen geen vuist maken, terwijl Real Madrid zich meermaals eenvoudigerwijs onder de druk vandaan speelde. Met name Bellingham gooide regelmatig de trukendoos open en maakte ruimte op het veld met enkele hakballen.

De overmacht van de Madrilenen kwam nog beter tot uiting op het scorebord in de 64ste speelminuut. Vanaf de rechterflank had Federico Valverde een perfecte breedtepass in huis op Vinícius Júnior, die de bal met enig fortuin en via Jules Koundé bij Rodrygo kreeg. Laatstgenoemde schoot in de rechterbenedenhoek de 4-1 binnen.

Barcelona kwam ruim een kwartier voor tijd nog verder in de problemen, toen Araújo met een tweede gele kaart van het veld gestuurd werd. Het strafschopgebied van de Catalanen veranderde nadien al snel in een schiettent, maar met hangen en wurgen bleef de schade beperkt tot 4-1.

Onder meer Bellingham kwam nog dicht bij een vijfde treffer, al werd zijn inzet van de lijn gehaald door Koundé.

Meer nieuws

Het AD weet waarom Pascal Jansen en Frank de Boer geen opties voor Ajax waren
0
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
11
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
24
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
93
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties