Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid is op dit moment nog niet zover als Ajax'

Laatste update:

In het Santiago Bernabéu waren de fluitconcerten luid en duidelijk te horen. "De supporters betalen mij en ik moet dit gewoon accepteren", vertelde Mourinho na afloop van de wedstrijd. Ik ga gewoon door met mijn werk en hoop het publiek snel te overtuigen. Ik zal nog een negatief oordeel over het Bernabéu-publiek vellen. Ik accepteer liever kritiek, dan zelf kritisch te oordelen."

Alhoewel de eindstand anders doet vermoeden, waren de drie punten volgens de Portugees eenvoudig verzameld. "Het was een makkelijke zege. Iker Casillas heeft niet één keer in actie hoeven te komen. Maar het was geen beste wedstrijd.. De tweede helft was beter, maar ik weet hoe een team moet worden opgebouwd. We hebben na twee wedstrijden nog geen tegendoelpunt geïncasseerd en Casillas heeft tot dusver amper een redding moeten verrichten."

De Spaanse topclub ontmoet komende week Ajax in het kader van de groepsfase van de Champions League. Ondanks de afwezigheid van onder meer topschutter Luis Suárez, is Mourinho er niet gerust op. "De Champions League blijft de Champions League. Ajax heeft bovendien al vijf competitiewedstrijden achter de rug en heeft ook de Super Cup gespeeld. Zover zijn wij nog niet. Wie de favoriet is? Wij natuurlijk, wij moeten winnen."

-
Ajax pakt minimaal een punt in het Santiago Bernabéu

Meer nieuws

V/d Boomen over uitspraak tegen Van 't Schip: 'Was echt een misstap van me'
0
Ajax wil doorpakken na verwachte komst Farioli: 'Hij kan bijtekenen'
5
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
10
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
22

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties