Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid is optimistisch gestemd over langer verblijf van oudgediende

Laatste update:

Kroos loopt aan het einde van juni uit zijn contract in Madrid, maar de sportieve leiding van de Koninklijke maakt zich weinig zorgen over de nabije toekomst van de 107-voudig Duits international.

Zij verwachten dat de fijnbesnaarde middenvelder ook volgend seizoen gewoon in het Bernabéu te bewonderen is. "Er heerst optimisme en vertrouwen bij de clubleiding van Real Madrid dat Kroos bij de club blijft, voor tenminste nog een extra seizoen", meldt Romano.

"Real Madrid wacht momenteel totdat Kroos zijn definitieve beslissing over de toekomst heeft gemaakt, maar ze geloven dat er een goede kans bestaat dat Kroos de club trouw blijft."

Naast Kroos loopt ook het contract van Luka Modric aan het eind van het seizoen af in de Spaanse hoofdstad. Wat betreft de Kroaat is het nog onzeker of hij zijn contract gaat verlengen, maar het ligt in de lijn der verwachting dat de middenvelder bezig is aan zijn laatste maanden bij de huidige koploper van LaLiga.

Real Madrid sorteerde echter al uitstekend voor op het geleidelijke afscheid van zijn routiniers. Aurélien Tchouaméni, Eduardo Camavinga en Jude Bellingham werden aangetrokken om het aanstaande vertrek van de wereldsterren op te vangen. Bovendien heeft Carlo Ancelotti in de vorm van Brahim Díaz en Arda Güler ook nog de beschikking over twee wat offensiever ingestelde middenvelders.

Kroos keerde zaterdag terug bij de nationale ploeg van Duitsland en leidde die Mannschaft bij zijn rentree direct naar een knappe 2-0 zege tegen Frankrijk. Met een fijne pass bediende hij Florian Wirtz, die na zeven seconden op heerlijke wijze de openingstreffer noteerde.

Meer nieuws

Grote aderlating voor Engeland? Superster raakt vlak voor het EK geblesseerd
0
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
1
Anderlecht-fans ontsporen volledig en klimmen VIP-zone in om klappen uit delen
3
Footy Headlines onthult speciaal 125-jarig bestaansshirt Ajax met uniek detail
10
L'Équipe: Opvolger Farioli staat klaar, Ajax-deal kan in paar dagen rond zijn
42
Voormalig supertalent vertrekt roemloos door de achterdeur bij Tottenham Hotspur
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties