Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid is wellicht helemaal klaar met hem door wat hij gezegd heeft'

Laatste update:

"Ze zijn wellicht helemaal klaar met hem door wat hij gezegd heeft. Om zoiets meteen na een Champions League-finale te zeggen is ongehoord, of niet? Het is de verkeerde boodschap. Het is alsof je niets om je team geeft, je zou dat soort dingen niet moeten zeggen", laat de Engelsman weten aan ESPN. Ronaldo zou zich niet meer geliefd voelen in Madrid, maar ook hier kan McManaman met zijn hoofd niet bij: "Dat is hij wel, hij wordt aanbeden."

"Hij heeft net met het team de derde Champions League op rij gewonnen. Hoewel hij voor de eerste keer niet zo'n belangrijke rol speelde in een finale, heeft hij er wel vijf gewonnen nu. Om dan te zeggen dat je niet geliefd bent, is idioot." McManaman heeft overigens zijn twijfels bij het beleid van Juventus als de Italianen er daadwerkelijk in slagen om Ronaldo in te lijven: "Ik ben verbijsterd dat Juventus een deal zoals deze, en het geld dat hij wil ontvangen, ook maar in overweging neemt."

"Gianluigi Buffon is net met pensioen gegaan, Giorgio Chiellini is dik in de dertig, Andrea Barzagli ook, ze moeten het team opnieuw opbouwen. Sami Khedira heeft een enorm teleurstellend WK gespeeld, er wordt gesproken over een vertrek van Gonzalo Higuaín, over een vertrek van Alex Sandro. Als zij inderdaad weggaan, is er een hele hoop geld nodig om te zorgen dat het elftal opnieuw opgebouwd kan worden en ze weer kampioen kunnen worden. Als we daar Cristiano nog bij denken, met zijn salaris en bagage, wordt het interessant om Juventus volgend seizoen te volgen."

Denk jij dat Cristiano Ronaldo volgend seizoen voor Juventus speelt?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties