Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid juicht na geweldige treffer van Modric

Laatste update:

Granada - Real Madrid 1-2
Karim Benzema maakte zijn 156e doelpunt voor Real en passeerde daarmee de nu 76-jarige Amancio Amaro op de topscorerslijst van De Koninklijke. De Fransman slaagde er bovendien voor het eerst in om in zes opeenvolgende wedstrijden te scoren in de Primera Divisón. Hij tikte na een half uur een voorzet van Daniel Carvajal binnen voor de 0-1 en bepaalde daarmee tevens de ruststand. Daarmee mocht Real niet klagen, want men speelde niet groots en in de beginfase liet Granada zich zelfs in aanvallend opzicht zien. Het bezoek had na tien minuten geluk dat Adalberto Penaranda zich in buitenspelpositie bevond.

Onder anderen Cristiano Ronaldo liet hierna een goede mogelijkheid onbenut (schot naast), alvorens Benzema de score dus opende. Op slag van rust kreeg Granada zijn beste kans om langszij te komen, maar Miguel Lopez kreeg de bal niet bij de vrijstaande David Barral. In de tweede helft kwam het eerste gevaar van Real, want doelman Andrés Fernández moest een pegel van Luka Modric zien te stoppen. Benzema vergat even later eveneens om de marge te verdubbelen en Granada liet na een uur zien hoe het wel moest.

Modric liep tegen de scheidsrechter op en verloor de bal, waarna Youssef El Arabi werd diep gestuurd en de gelijkmaker tegen de touwen kon schuiven. Twintig minuten voor tijd ontsnapte Real aan een achterstand: de thuisploeg zag een treffer worden afgekeurd en Keylor Navas moest even later Isaac Success de bal ontfutselen. Een treffer van Granada leek waarschijnlijker dan de 1-2 van Real, maar na 85 minuten ging Real toch met de zege aan de haal. Modric werd niet aangevallen en vond met zijn schot de winkelhaak.

Celta de Vigo - Sevilla 1-1
Celta en Sevilla bleven door de puntendeling op de respectievelijk zevende en vijfde positie in het klassement staan. Onder toeziend oog van onder anderen David Silva moest Sevilla al na 25 minuten met tien man verder door een tweede gele kaart voor Federio Fazio. Op slag van rust maakte Daniel Carriço echter de 0-1 voor de tien Andalusiërs, maar in de tweede helft knokte Celta zich terug tot 1-1. Claudio Beauvue schoot hard raak na een strakke voorzet van Daniel Wass. De Fransman had enkele minuten daarvoor nog een dot van een kans laten liggen. Bij de Galiciërs deed John Guidetti nog een klein half uur mee, maar de Zweed kon de gastheer van trainer Eduardo Berizzo niet meer aan een winnende treffer helpen.

Real Madrid C.F. leek punten te gaan morsen bij Granada, maar toen was daar Luka Modric. BOEM! ? 8|

Geplaatst door voetbalzone op zondag 7 februari 2016

-
Een terechte zege voor Real Madrid?

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
14
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties