Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid juicht te vroeg en gaat pijnlijk onderuit

Laatste update:

Real trad aan zonder Cristiano Ronaldo, die rust kreeg, maar de sterspeler van de Koninklijke werd in de openingsfase zeker niet gemist. Real begon uitstekend aan het treffen bij Sociedad en werd beloond met een vroege treffer van Sergio Ramos, die uit een hoekschop van Toni Kroos de 0-1 binnen kopte. Ramos maakte kort hierna bijna ook zijn tweede, maar raakte nu uit een geweldige vrije trap de lat. Het bleek uitstel van executie te zijn voor Sociedad, want een minuut later viel de 0-2 alsnog: Gareth Bale werd aangespeeld door Luka Modric, speelde Inigo Martinez door zijn benen en liet Enaut Zubikarai kansloos met een geplaatst schot in de verre hoek.

Real zat op rozen en leek een gemakkelijke avond tegemoet te gaan. Marcelo kreeg nog twee goede mogelijkheden, maar slaagde er niet in om Zubikarai te passeren, terwijl Kroos ook nog een grote kans om zeep hielp. De bezoekers verzuimden dus om uit te lopen en dat kwam ze uiteindelijk duur te staan. Tien minuten voor rust deed Sociedad iets terug met de aansluitingstreffer: Xabi Prieto verlengde een hoekschop met het hoofd, waardoor Martinez bij de tweede paal de 1-2 binnen kon lopen. Sociedad was door dit doelpunt uit het niets weer terug in de wedstrijd en merkte dat er nog wel meer te halen viel.

De thuisploeg vond de gelijkmaker nog voor rust: David Zurutuza toonde allesbehalve angst bij een voorzet van Alberto de la Bella en kopte vol overgave de 2-2 tegen de touwen. Real moest in de tweede helft dus helemaal opnieuw beginnen, maar had het erg lastig met het dappere Sociedad, dat brutaal op zoek ging naar een voorsprong. Twintig minuten in de tweede helft slaagde de thuisploeg er ook in om de wedstrijd helemaal op zijn kop te zetten: Prieto brak door en vond Zurutuza, die van dichtbij zijn tweede van de avond kon binnenprikken.

Real kon Ronaldo nu plotseling weer erg goed gebruiken, maar de Portugees zat niet eens op de bank en dus kon Ancelotti zijn sterspeler niet in het veld brengen. De coach bracht opvallend genoeg Sami Khedira binnen de lijnen voor Luka Modric, maar de Duitser (die op deadlineday nog wel eens zou kunnen gaan vertrekken bij Real) kon een nederlaag voor zijn ploeg ook niet meer voorkomen. Een kwartier voor tijd maakte Carlos Vela de 2-4: Iker Casillas claimde dat de Mexicaan een voorzet met de arm controleerde, maar er werd niet gefloten en Vela ramde de bal in het dak van het doel. Real kreeg hierna nog wel wat mogelijkheden, via Khedira, James Rodríguez en Karim Benzema, maar gescoord werd er niet meer. Barcelona heeft nu dus al drie punten meer dan Real; Atlético heeft er een meer.

-
Denk je dat Real Madrid kampioen van Spanje wordt?

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
6
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties