Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid kan basisklant uit Clásico niet meenemen naar Amsterdam

Laatste update:

Llorente viel na ruim een uur uit met een spierblessure in het bovenbeen. Hij werd afgelost door Casemiro. Real Madrid doet in een statement geen uitlatingen over de exacte herstelduur, maar de Spaanse kranten stellen dat hij de komende vijf à zeven wedstrijden zal ontbreken. De competitieduels met Atlético Madrid (9 februari), Girona (17 februari) en Levante (24 februari) komen waarschijnlijk te vroeg, evenals de wedstrijd tegen Ajax (13 februari) en de return tegen Barcelona (27 februari).

Als de blessure vier weken zal duren, mist Llorente ook de competitiewedstrijd tegen Barcelona (2 maart) en de return tegen Ajax in de Champions League (5 maart). De 24-jarige Spanjaard kampt met eenzelfde kwetsuur als in januari, toen hij zes wedstrijden moest laten schieten. In de acht wedstrijden vóór die blessure had Llorente nog een basisplaats in het elftal van Santiago Solari. Dat had onder meer te maken met een blessure bij concurrent Casemiro, al bleef Llorente ook na diens terugkeer nog twee duels staan.

Nadat Llorente hersteld was van zijn eigen blessure, kwam hij in drie bekerduels in actie: tegen Girona (tweemaal) en dus woensdag tegen Barcelona. Zijn totaal staat dit seizoen op dertien officiële duels, waarin Llorente tweemaal scoorde. De voormalig jeugdinternational is een exponent van de jeugdopleiding van Real Madrid. Hij kwam sinds 2015 tot negentien wedstrijden in LaLiga voor Real Madrid; in het seizoen 2016/17 werd hij verhuurd aan Deportivo Alavés.

-

Meer nieuws

Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
2
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
21
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties